Skip to main content
Wij trekken de wereld rond om de juiste oogsten te selecteren en de kwaliteit keer op keer te controleren. Met een assortiment kruiden voor dagelijks gebruik en bijzondere selecties van unieke smaken is Santa Maria geschikt voor elke culinaire gelegenheid. Je kunt eindeloos variëren en zonder moeite extra groenten aan jouw gerecht toevoegen. Kijk snel verder voor meer recept inspiratie en duik de keuken in!

Tikka Masala met kip

Onze Tikka Masala met kip zit vol met Indiase smaken. Breng het gerecht verder op smaak met verse koriander, cashewnoten en paprika. Serveer de Tikka Masala met rijst, naanbrood en mangochutney om het geheel compleet te maken.

Groene curry

Groene curry is een van de bekendste en meest geliefde Thaise gerechten. De verrassende smaak van deze kipstoofpot komt van kokosmelk in combinatie met de kruidenmix.

MAAK JOUW VRIENDEN OOK BLIJ!

Eten is nog lekkerder als je het kunt delen. Wil je niet elke keer zelf koken? Deel deze actie dan met je vrienden, zodat ook zij deze kruidenmengelingen een keer gratis kunnen proberen. Wie weet word je wel uitgenodigd voor het eten! 😉