Skip to main content

Wil jij je laten inspireren door de Aziatische keuken? Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen jou een persoonlijke uitnodiging om een van de kruidenmengelingen gratis te proberen bij Delhaize!

Deze actie is helaas afgelopen. Hou de Facebook & Instagram van Santa Maria in de gaten voor mogelijke nieuwe acties!

Recepten & inspiratie

Met de recepten van Santa Maria wordt iedere maaltijd een feest. Je kunt eindeloos variëren en zonder moeite extra groenten aan jouw gerecht toevoegen. Kijk snel verder voor meer recept inspiratie en duik de keuken in!
  • Simpele en kruidige recepten
  • Recepten voor al je lievelingsgerechten met Santa Maria
  • Thai Green Curry: Lekkere, zachte, groene Thaise curry met een schitterende combinatie van groene chilipeper, gember en citroenkruid.
  • Indian Tikka Masala: Tika Masala herken je aan de zachte en romige masalasaus op smaak gebracht met komijn, koriander en knoflook.

Wij trekken de wereld rond om de juiste oogsten te selecteren en de kwaliteit keer op keer te controleren. Met een assortiment kruiden voor dagelijks gebruik en bijzondere selecties van unieke smaken is Santa Maria geschikt voor elke culinaire gelegenheid.

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer leuke recept inspiratie!

MAAK JOUW VRIENDEN OOK BLIJ!

Eten is nog lekkerder als je het kunt delen. Wil je niet elke keer zelf koken? Deel deze actie dan met je vrienden, zodat ook zij deze kruidenmengelingen een keer gratis kunnen proberen. Wie weet word je wel uitgenodigd voor het eten! 😉